Citació en línia

CEDIV posa en marxa un nou sistema per permetre als nostres usuaris demanar dia i hora per la realització de les proves diagnòstiques a través de la nostra pàgina web.

Per a poder fer-ho, caldrà en primer lloc cercar la data i hora que més ens convingui, seleccionar el tipus de prova (Ecografia, ressonància, tac...), triar la prova en qüestió i seleccionar si som un usuari particular o disposem d’una mútua de salut. El sistema també ens permet indicar si som claustrofòbics, portem marcapassos o guix degut a una fractura recent.

Omplertes totes les dades només caldera fer clic al botó de Buscar Hora i un cop triem el forat que més s’ajusta a la nostra disponibilitat, fer clic sobre el botó Reservar Citas. Arribats a aquest punt caldrà introduir totes les nostres dades personals. És important recalcar que la introducció del telèfon mòbil és imprescindible, ja que el sistema enviarà un codi de 4 xifres que s’haurà d’introduir per tal de confirmar la petició de prova, així com marcar el xec d’acceptació de la política de privacitat i de condicions d’ús.

Finalment només cal fer clic al botó Crear Cita i la nostra prova quedarà programada.

Si hem introduït un correu electrònic, rebrem un missatge amb la confirmació de la cita i també un enllaç per a la seva anul·lació en cas de que fos necessari.

Cal recordar que el dia de la realització de la prova s’haurà de portar l’autorització de la mútua, com també la petició mèdica on s’indiquen els motius per la realització de la mateixa.

Tanmateix, recordi que segons les condicions contractades amb la seva mútua de salut o de la prova diagnòstica a realitzar, és probable que hagi de demanar una autorització prèvia a la realització de la prova. També serà necessari que en el dia de realització de la prova ens porti la petició mèdica indicant els motius per la realització de la mateixa.

Recordar-li també que segons quines proves poden requerir una valoració pel nostre cap de servei o requerir algun tipus de preparació. En aquests casos ja ens posaríem en contacte amb vostès.

Moltes gràcies per la seva confiança.

Reserva Cita Online