Sobre l'empresa

El Cediv, Centre de Diagnòstic per la imatge del Vallès, va nèixer l’any 2010 de la col·laboració de dues entitats granollerines de l’àmbit sanitari, La Mútua de Granollers i l’Hospital General de Granollers i, d’un tercer soci, l’Institut Mèdic per la Imatge de Manresa.

L’objectiu comú d’aquestes entitats era dotar a la Comarca del Vallès i, més concretament, a la seva capital Granollers, d’un servei de diagnòstic per la imatge  que fos referent i capdavanter pel que fa a l’ús de la tecnologia mèdica.

Actualment disposa, a tal efecte, de l’última tecnologia digital en diagnòstic per la imatge al servei de la RMN, TAC, Densitometria, Radiologia convencional, Ortopantomografia, Ecografia i Mamografia.

Al Cediv, la nostra raó de ser és el client, per això, garantim una resposta ràpida i de qualitat a través d’un ampli ventall possibilitats a l’hora de fer-li arribar els resultats de les nostres proves diagnòstiques.

Ubicat al centre de la vila de Granollers al c. Agustí Vinyamata 7-11, a l’edifici del CEMAV (Centre de Medicina Avançada del Vallès). El Cediv aconsegueix apropar els serveis diagnòstics a la ciutat i aprofita les sinergies mèdiques que es generen dins d’aquest espai. A banda afavoreix l’accessibilitat a través d’un pàrquing exclusiu per a ambulàncies i d’un altre d’ús general.

En definitiva, si ens necessita, ja sap qui som, on som i què podem fer per vostè.